Türk Telekom’dan Kullanıcı Dostu Yenilikler: Mobil Uygulama ile 7/24 İşlem Kolaylığı

Türk Telekom’dan Kullanıcı Dostu Yenilikler: Mobil Uygulama ile 7/24 İşlem Kolaylığı

ABONE OL
4 Temmuz 2024 11:39
Türk Telekom’dan Kullanıcı Dostu Yenilikler: Mobil Uygulama ile 7/24 İşlem Kolaylığı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Telekom, dijital dünyanın avantajlarını kullanıcılarının cebine taşımaya devam ediyor. Yenilenen mobil uygulama, Türk Telekom müşterilerinin mobil, evde internet, ev telefonu ve Tivibu aboneliklerine yönelik işlemlerini 7/24, istedikleri yerden, kolayca ve güvenle gerçekleştirmelerini sağlıyor. 2023 yılında 79 milyonu aşan indirilme sayısına ulaşan uygulama, birçok avantajlı teklif ve ayrıcalıkla kullanıcılarını bekliyor.

Kullanıcı Deneyimine Odaklı Yaklaşım

Türkiye’nin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, müşteri deneyimini ön planda tutarak ürün ve hizmetlerini sürekli olarak yeniliyor. Müşterilerinin ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik çözümler sunan Türk Telekom, uygulamasını en son tasarım trendlerine uygun şekilde güncelledi. Bu güncelleme, kullanıcıların birçok işlemi dijital kanallardan kolayca yapabilmelerini sağlıyor.

Dijital Kanallarda Kolaylık ve Güven

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, yenilenen uygulamaya dair yaptığı açıklamada, “Türk Telekom olarak Türkiye’nin dijital dönüşümünde öncü rol oynuyoruz. Türk Telekom uygulaması da her yıl daha fazla sayıda müşterimizin birçok işlemi dijital kanallarda gerçekleştirmesini sağlayarak hayatlarını kolaylaştırıyor. Dijital kanallarımıza kazandırdığımız yeni yetkinlikler ve teknolojik trendlere göre geliştirdiğimiz hizmetlerle müşterilerimize uçtan uca dijital bir deneyim sunmayı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yenilediğimiz Türk Telekom uygulamamızla kullanıcılarımıza işlemlerini kolayca gerçekleştirme imkânı sunuyoruz. Müşterilerimizin en iyi deneyimi yaşayabilmeleri için dijital kanallarımızı ve Türk Telekom uygulamamızı sürekli geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ederken, ayrıcalıklı tekliflerimizle de müşteri ihtiyaçlarına odaklanmayı hedefliyoruz. Böylece müşterilerimizin hem zamandan hem de bütçeden tasarruf etmelerini amaçlıyoruz” dedi.

Tüm Hizmetler Tek Uygulamada

Türk Telekom müşterileri, mobil, evde internet, ev telefonu ve Tivibu aboneliklerine yönelik işlemleri tek bir uygulama üzerinden gerçekleştirebiliyor. Satın alınan ürünlere ait hesaplar arasında kolayca geçiş yapılabilirken, aboneliklerle ilgili birçok işlem güvenle tamamlanabiliyor.

İşlem Çeşitliliği ve Kolaylığı

Türk Telekom’un yenilenen uygulaması, işlem çeşitliliği ve kolaylığı ile de dikkat çekiyor. Evde internet müşterileri, modem şifrelerini değiştirme, güvenli internet profil değişiklikleri, internet bağlantı desteği ve bağlantı kontrolü gibi işlemleri uygulama üzerinden yapabiliyor. Ayrıca, taleplerin durumunu uygulamadan takip edebiliyor, eğitim paketleri ve internet güvenliği paketleri gibi ürünleri satın alabiliyor ve faturalarını kolayca ödeyebiliyorlar.

Yeni Müşterilere Özel Teklifler

Türk Telekom, online kanaldan mobil ve evde internet aboneliği yaptıran yeni müşterilere ek indirimli teklif ve çeşitli hediye fırsatları sunuyor. Kullanıcılar, uygulama üzerinden internet hızlarını yükseltebiliyor ve evde internet taahhütlerini yenileyebiliyorlar.

Mobil Müşterilere Özel Hizmetler

Türk Telekom mobil müşterileri, uygulama üzerinden taahhüt, tarife ve paket bilgilerini görüntüleyebiliyor, taahhüt yenileme, ek paket ve tarife değişikliği işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Faturasız hat sahipleri, kredi kartlarını kaydederek işlemlerini hızlıca tamamlayabiliyor ve avantajlı fiyatlardan yararlanabiliyorlar. Ayrıca, yurt dışı ve çağrı ayarları gibi birçok işlemi de gerçekleştirebiliyorlar.

Özel Hediye ve Fırsatlar

Türk Telekom mobil hat sahipleri, “Sil Süpür” etkinliği ile haftanın belirli günlerinde internet, dakika gibi hediyeler kazanabiliyor. Ayrıca, Muud, E-Dergi gibi Türk Telekom servislerini ücretsiz kullanma şansı elde ediyorlar. Bi’ Dünya Fırsat platformu ile evde internet ve mobil müşterilerine birçok kategoride popüler markalardan indirim fırsatları sunuluyor.

Yenilenen Türk Telekom uygulaması, dijital kanallar üzerinden sunduğu kolaylıklar ve avantajlarla kullanıcıların hayatını daha da kolaylaştırıyor. Detaylı bilgi ve hizmetler için Türk Telekom uygulamasını indirip deneyimleyebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ