Samsung, Yeni Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 ile Galaxy AI Deneyimini Zirveye Taşıyor
  • Teknohigh
  • Genel
  • Samsung, Yeni Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 ile Galaxy AI Deneyimini Zirveye Taşıyor

Samsung, Yeni Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 ile Galaxy AI Deneyimini Zirveye Taşıyor

ABONE OL
10 Temmuz 2024 16:10
Samsung, Yeni Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 ile Galaxy AI Deneyimini Zirveye Taşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Samsung Electronics, Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 modellerini tanıttı. Etkinlikte ayrıca Galaxy Buds3 ve Galaxy Buds3 Pro da sergilendi. Galaxy Z Serisi’nin benzersiz tasarımı ve bağlantılı Galaxy ekosistemi, Galaxy AI deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor. Galaxy Buds3 Pro kulaklıklar ise yenilikçi AI özellikleriyle ses ve iletişim kalitesini daha da iyileştiriyor.

Samsung, Galaxy AI’ın gücüyle mobilde yapay zeka çağını başlatmıştı. Yeni Galaxy Z Serisi ile Samsung, Galaxy AI açısından yeni bir dönemi başlatıyor ve Galaxy Z’nin esnek ve çok yönlü tasarımını kullanarak benzersiz mobil deneyimlerin kapısını aralıyor. Galaxy Z Fold’un geniş ekranı ve Galaxy Z Flip’in FlexWindow özelliği gibi birçok yenilik, kullanıcıların yapay zeka yeteneklerinden en üst düzeyde yararlanmasını sağlıyor. Samsung’un form faktörü inovasyon geleneği üzerine inşa edilen Galaxy AI; Galaxy Z Fold Serisi’nde yeni iletişim, üretkenlik ve yaratıcılık çağına hız kazandıran akıllı ve dayanıklı katlanabilir telefon deneyiminden faydalanıyor.

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, “Samsung’un uzun inovasyon geçmişi, katlanabilir form faktörünü yaratarak ve mobil yapay zeka çağını başlatarak mobil alanda liderlik etmemizi sağladı. Şimdi, bu iki tamamlayıcı teknolojiyi bir araya getirmekten ve dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar için yeni olasılıkların kilidini açmaktan heyecan duyuyoruz. Katlanabilir cihazlarımız her kullanıcının benzersiz ihtiyaçlarını karşılıyor ve şimdi Galaxy AI’ın gücüyle Samsung yepyeni bir deneyim sunuyor,” dedi.

Samsung’un katlanabilir telefonlar için devam eden yenilikleri, en ince ve en hafif Galaxy Z Serisi’ni ortaya çıkardı. Mükemmel simetrik tasarım ve düz kenar, estetik bir görünüm sağlarken, Galaxy Z Fold6’nın yeni kapak ekran oranı daha doğal bir dikey görüntüleme deneyimi sunuyor. Tasarım iyileştirmelerinin yanı sıra, yeni Galaxy Z Serisi, dayanıklılık konusunda daha fazla güvenlik sunuyor. Çift katlı menteşe yapısı, dış darbelerin etkisini daha iyi dağıtacak şekilde güçlendirildi. Ayrıca, ana ekrandaki geliştirilmiş katmanlar, katlanma nedeniyle oluşabilecek izlerin hafiflemesine yardımcı oluyor. Yeni Galaxy Z Serisi, Armor Aluminum ve Corning® Gorilla® Glass Victus® ile donatıldı ve böylece şimdiye kadarki en dayanıklı Galaxy Z Serisi oldu.

Galaxy Z Serisi’nin tüm öğeleri güçlü yönleriyle dikkat çekiyor. Hem Galaxy Z Fold6 hem de Z Flip6, en gelişmiş Snapdragon mobil işlemci olan Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy ile donatıldı. Yapay zeka işleme için optimize edilen işlemci, gelişmiş genel performansın yanı sıra gelişmiş grafikler de sunuyor. İyileştirilmiş soğutma sistemi, Galaxy Z Fold6’da daha büyük bir buhar bölmesi ve Galaxy Z Flip6’da bir buhar bölmesi ile performansı üst düzeye çıkarıyor.

Galaxy Z Fold6: Geniş Ekran ve AI Üretkenliği

Galaxy Z Fold6, büyük ekrandan maksimum fayda sağlayan ve üretkenliği artıran çeşitli AI destekli özellikler ve araçlar sunuyor. Samsung Notes’taki Not Asistanı, basit ve kolay toplantı notları için çeviri, özetleme ve otomatik biçimlendirme sunuyor. Yeni entegre ses kaydı özelliği, ses kayıtlarını işleyerek doğrudan notlar içinde transkript, çeviri ve özetleme yapabiliyor. PDF dosyalarındaki metinler, PDF üstü çeviri özelliği ile çevrilebiliyor ve üst üste gelebiliyor. Samsung Klavye’den eklenen yeni Metin Oluşturucu, e-posta ve desteklenen sosyal medya uygulamaları için basit anahtar kelimelere dayalı önerilen metinler oluşturuyor. S Pen deneyimi, Galaxy Z Fold6 ekranında Galaxy AI ile buluşarak daha da genişletildi. Sketch to Image özelliği, sadece çizim veya eskiz yaparak resim seçenekleri oluşturmanıza olanak tanıyor.

Galaxy Z Fold6, Samsung’un Google ile iş birliği sayesinde çalışma, oyun ve bilgi edinme şeklinizi değiştiriyor. En yeni Google Gemini uygulaması, yeni Galaxy Z Serisi’ne tamamen entegre edilmiştir. Ekranın köşesinden kaydırarak veya “Hey Google” diyerek Gemini’nin ekran üstü açılır penceresini getirerek yardım alabilirsiniz. Gemini, Google uygulamalarıyla entegre olduğundan, gerçek zamanlı uçuş ve otel rezervasyon bilgileri alarak seyahat planı yapmanızı kolaylaştırır. Galaxy Z Fold6’nın büyük ekranında YouTube’da bir müzik videosu izlerken, Gemini ekran üstüne erişerek soru sorabilirsiniz.

Galaxy AI ayrıca Galaxy Z Fold6’da engelsiz iletişimi artırdı. Sözlü Çevirmen, her iki tarafın da ana ve kapak ekranlarda çevirileri kolayca görüntülemesini sağlıyor. Live Translate, artık Samsung’un kendi yerel arama uygulamasının ötesine geçerek popüler üçüncü taraf uygulamalara genişletiliyor.

Fotoğraf çekmekten düzenlemeye ve görüntülemeye kadar, Galaxy Z Fold6’daki AI destekli ProVisual Engine, yaratıcılığınızı bir üst seviyeye taşıyor. Foto Asistanı ile gelişmiş düzenleme deneyimi, zahmetsizce profesyonel düzeyde içerik oluşturmanıza yardımcı oluyor. Portrait Studio, çeşitli portre stilleri oluşturuyor. Anlık Ağır Çekim, videoyu anında yavaşlatma imkanı sunuyor.

Galaxy Z Fold6, güçlü chipset ile oyun için daha uzun süre oynamanızı sağlayan %1.6 daha büyük buhar bölmesine sahip ve gerçek zamanlı ışın izleme ile desteklenen grafikler sunuyor.

Galaxy Z Flip6: Kişiselleştirilmiş Deneyimler

Galaxy Z Flip6, taşınabilirlik için optimize edilmesinin yanı sıra yeni özelleştirme ve yaratıcılık özellikleri sunar. 3.4 inçlik Super AMOLED FlexWindow, cihazı açmadan AI destekli işlevlere olanak tanır. Mesaj Metin Önerileri ile mesajlara önerilen cevaplar vermeniz mümkün. FlexWindow, Samsung Health güncellemelerine ve bildirimlerine erişim sağlar ve müzik widget’ınızda dinlemek istediğiniz parçayı seçmenize olanak tanır.

AI destekli Foto Ambient ile cihazınızı özelleştirmenin çeşitli yolları da mevcuttur. Duvar kağıdı zaman ve hava durumuna göre gerçek zamanlı olarak değişebilir. FlexCam, en esnek kamera deneyimi sunar ve yeni yaratıcı seçenekler sunar. Otomatik Yakınlaştırma ile FlexCam, çekiminiz için en iyi çerçeveyi otomatik olarak bulur ve gerekli ayarlamaları yapar.

Galaxy Z Flip6’nın yeni 50MP geniş ve 12MP ultra geniş sensörleri, resimlerde net ve keskin detaylar sunar. Yeni 50MP sensör, gürültüsüz fotoğraflar için %2 optik zoom sağlar ve AI zoom ile 10x zoom sunar. Video HDR ile geliştirilmiş Nightography, düşük ışıkta bile daha parlak videolar yakalamanızı sağlar.

Galaxy Z Flip6’nın tüm yaratıcı ve özelleştirilebilir özelliklerinden uzun süre kullanım süresi sunan bataryası ile endişe etmeden yararlanabilirsiniz.

Güvenlik ve Kontrol

Galaxy Z Fold6 ve Flip6, Samsung Knox tarafından güvence altına alınmıştır. Çok katmanlı güvenlik platformu, kritik bilgileri korumak için tasarlandı. Samsung’un cihaz ayarlarınız üzerinde size seçim yapma gücü verme taahhüdü, Galaxy AI ayarları aracılığıyla verilerinizin yapay zeka deneyimlerini nasıl geliştireceğinde kontrol sahibi olmanızı sağlar. Gelişmiş Veri Koruma, Samsung Cloud ile verilerinizi yedekleme, senkronize etme veya geri yükleme işlemlerinde uçtan uca şifreleme sunar.

Galaxy Buds3 Serisi: Bağlantılı Deneyimi Genişletme

Galaxy Buds3 Serisi, Galaxy AI’nın gücüyle yeni bir iletişim deneyimi sunar. Yabancı dilde bir ders dinliyorsanız, Galaxy Z Fold6 veya Flip6 üzerinde Galaxy Buds3 Serisi kulaklıklarınızı takarak Dinleme modunda Sözlü Çevirmeni açabilirsiniz. Sesli Komut aracılığıyla, müzik çalmayı veya durdurmayı kontrol edebilirsiniz. Adaptif Gürültü Kontrolü ve Voice Detect aracılığıyla ortam seslerini tanır ve optimal gürültü ve ses seviyesini ayarlar.

Galaxy Buds3 Serisi, rahat bir uyum sunan yeni bir tasarımla gelir. Işıklı premium bıçak tasarımı

Galaxy Z Fold6

Ekran Ana ekran

 

7.6 inç QXGA+* Dinamik AMOLED 2X Infinity Flex Ekranı (2160 x 1856, 20.9:18), 374ppi 120Hz adaptif yenileme hızı (1120Hz)
“Galaxy Z Fold6’nın Ana Ekran boyutu köşeleri yuvarlatılmış olarak tam dikdörtgen içinde 7.6 inç, yuvarlanmış köşeler dahil 7.6 inç; gerçek görülebilir alan, yuvarlanmış köşelerden dolayı daha azdır.
Kapak Ekranı

 

6.3 inç HD+

Dinamik AMOLED 2X Ekranı (2376 x 968, 22.1:9), 410ppi 120Hz adaptif yenileme hızı (1-120Hz)

“Galaxy Z Fold6’nın Kapak Ekranı boyutu köşeleri yuvarlatılmış olarak tam dikdörtgen içinde 6.3 inç, yuvarlanmış köşeler dahil 6.2 inç. Gerçek görülebilir alan, yuvarlanmış köşeler ve kamera deliği nedeniyle daha küçüktür.
Boyut & Ağırlık Katlanmış

 

68.1 x 153.5 x 12.1mm
“Katlandığında Galaxy Z Fold6’nın kalınlığı;camının üstünden altına kadar ölçülür.
Katlanmamış

 

132.6 x 153.5 x 5.6mm
“Katlanmadığında, Galaxy Z Fold6’nın kalınlığı Ana Ekranın çerçevesini içermez.
Ağırlık 239g
Kamera Kapak Kamerası 10MP Ön Kamera

F2.2, Piksel boyutu: 1.22pm, FOV: 85°

Ekran Kamerası Altında 4MP Ekran Altı Kamera F1.8, Piksel boyutu: 2.0pm, FOV: 85°
Arka Üçlü Kamera 12MP Ultra Geniş Açı Kamera F2.2, Piksel boyutu: 1.12pm, FOV: 123°
50MP Geniş Açılı Kamera

Dual Pixel AF, OIS, F1.8, Piksel boyutu: 1.0pm, FOV: 85°

10MP Telefoto Kamera

PDAF, OIS, F2.4, Piksel boyutu: 1.0pm, FOV: 36°, 3X optik zoom

“30X Uzay Zoom, AI Süper Çözünürlük teknolojisi ile 3x Optik Zoom ve 10x dijital zoom içerir. 3x’ten sonra zoom yapmak bazı görüntü bozulmalarına neden olabilir.
AP Galaxy için Snapdragon® 8 Gen 3 Mobil Platform
“Snapdragon, Qualcomm Technologies, Inc. ve/veya bağlı şirketlerinin bir ürünüdür. Snapdragon, Qualcomm Incorporated’ın ticari markası veya tescilli ticari markasıdır.
Bellek & Depolama 12GB Bellek ile 1TB dahili depolama

12GB Bellek ile 512GB dahili depolama

 

“Piyasa veya kanala göre değişebilir. Gerçek depolama alanı pazar, model, dosya boyutu ve biçimine göre değişebilir.
Pil 4,400mAh (tipik) çift batarya
“Tipik değer üçüncü taraf laboratuvar koşullarında test edilmiştir.
Galaxy Z Fold6’nın tipik değeri, IEC 61960 standardı altında test edilen batarya örnekleri arasındaki kapasite farklılıklarını dikkate alarak tahmin edilen ortalama değerdir. Galaxy Z Fold6 için nominal kapasite 4273mAh’dir. Gerçek batarya ömrü, ağ ortamı, kullanım alışkanlıkları ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

Şarj

 

“Kablolu Şarj*: 25W Adaptör** ve 3A USB-C kablosu*** ile yaklaşık 30 dakikada %50’ye kadar şarj. Hızlı Kablosuz Şarj 2.0****

Kablosuz PowerShare*****.”

*Kablolu şarj, QC2.0 ve AFC ile uyumludur. Sonuçlar, tüm hizmetlerin, özelliklerin ve ekranın kapalı olduğu durumda kalan %0 güce sahipken 25W Seyahat Adaptörü ile yapılan iç Samsung laboratuvar testlerine dayanmaktadır. Gerçek şarj hızı, gerçek kullanım, şarj koşulları ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.

**25W Güç Adaptörü ayrı olarak satılır. Sadece Samsung onaylı şarj cihazları ve kablolarını kullanılmalıdır.

***Kablosuz şarj, WPC ile uyumludur.

****Kablosuz PowerShare, Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Galaxy Z Fold5, Z Flip5, Galaxy Z Fold4, Z Flip4, S22 Serisi, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, S21 Serisi, Z Fold2, Note20 serisi, S20 Serisi, Z Flip, Note10 Serisi, S10 Serisi, S9 Serisi, S8 Serisi, S7 Serisi, S6 Serisi, Note9, Note8, Note FE, Note5 ve Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch6, Watch6 Classic, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch ve Galaxy Buds gibi giyilebilir ürünlerle sınırlıdır. Belirli aksesuarlar, kapaklar veya diğer marka cihazlarla çalışmayabilir. Ağ ortamınıza bağlı olarak arama alma veya veri hizmetlerini etkileyebilir.

Su direnci

 

IP48
*Laboratuvar test koşullarına dayanarak, 1.5 metreye kadar derin tatlı suya batırma için 30 dakika boyunca. Plaj veya havuz kullanımı önerilmez. Islak ise kalıntıyı durulayın/kurulayın. Cihazın suya dayanıklılığı kalıcı değildir ve normal aşınma ve yıpranma nedeniyle zamanla azalabilir.
İşletim sistemi Android 14

One UI 6.1.1

Ağ ve Bağlantı

 

5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Bluetooth® v5.3
*Optimal 5G ağ bağlantısı gerektirir, seçili pazarlarda mevcuttur. Mevcudiyet ve detaylar için operatörünüzle iletişime geçin. İndirme ve yayınlama hızları içerik sağlayıcı, sunucu bağlantısı ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. **LTE modelinin mevcudiyeti pazar ve operatöre göre değişir. Gerçek hız, pazar, operatör ve kullanıcı ortamına bağlı olarak değişebilir. ***Wi-Fi 6E ağı mevcudiyeti pazar, ağ sağlayıcı ve kullanıcı ortamına göre değişebilir. Optimal bağlantı ve Wi-Fi 6E yönlendirici gerektirir.
Sensörler Kapasitif Parmak İzi sensörü (yan), İvme Ölçer, Barometre, Jiroskop sensörü, Jeomanyetik sensör, Hall sensörü, Yakınlık sensörü, Işık sensörü
Güvenlik Samsung Knox ve Samsung Knox Vault
SIM kart

 

İki adede kadar Nano SIM* ve Çoklu eSIM**
*SIM kart ayrı satılır. Kullanılabilirlik pazara ve operatöre bağlı olarak değişebilir.

**eSIM’in kullanılabilirliği yazılım sürümüne, bölgeye ve operatöre bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Mobil ağ planınızın eSIM’i destekleyip desteklemediğini operatörünüze danışın.

Renkler Gümüş, Pembe, Lacivert * [Samsung.com Exclusive] Siyah, Beyaz **
*Renklerin kullanılabilirliği pazara, bölgeye veya operatöre göre değişiklik gösterebilir.

**Online özel renkler yalnızca Samsung.com’da mevcuttur.

Galaxy Z Flip6

 

 

 

 

Ekran

 

Ana ekran

 

6.7 inç FHD+* Dinamik AMOLED 2X 120Hz Adaptif yenileme hızı (1~120Hz) Infinity Flex Display (2640 x 1080, 22:9)
“Galaxy Z Flip6’nın Ana Ekran boyutu tam dikdörtgen içinde 6.7 inç ölçülüyor ve yuvarlatılmış köşeler ve kamera deliği nedeniyle gerçek görülebilir alan daha azdır.
Kapak Ekranı

 

3.4 inç Super AMOLED 60Hz Ekran*

720 x 748

306 PPI

“Galaxy Z Flip6’nın Kapağı Ekran boyutu tam dikdörtgen formunda 3.4 inç ölçülüyor; yuvarlatılmış köşeler ve alt kesik nedeniyle gerçek görülebilir alan yaklaşık olarak tam dikdörtgen alanın %95’ine karşılık gelir.
 

 

Boyut ve Ağırlık

 

Katlanmış

 

71.9 x 85.1 x 14.9mm
“Katlanmış halde Galaxy Z Flip6’nın kalınlığı, Galaxy Z Flip6’nın camının üstünden altına kadar ölçülür.
Katlanmamış

 

71.9 x 165.1 x 6.9mm
“Galaxy Z Flip6’nın açıldığında kalınlığı Ana Ekran çerçevesini içermez.
Ağırlık 187g
 

 

Kamera

Ön kamera 10MP Ön Kamera

F2.2, Piksel boyutu: 1.22pm, FOV: 85°

Arka Çift Kamera 12MP Ultra Geniş Kamera F2.2, Piksel boyutu: 1.12pm, FOV: 123°
50MP Geniş Açılı Kamera

Dual Pixel AF, OIS, F1.8, Piksel boyutu: 1.0pm, FOV: 85°

Erişim noktası

 

Snapdragon® 8 Gen 3 Mobil Platformu için Galaxy
“Snapdragon, Qualcomm Technologies, Inc. ve/veya bağlı kuruluşlarının ürünüdür. Snapdragon, Qualcomm Incorporated’ın bir ticari markası veya tescilli ticari markasıdır.
Bellek saklama alanı

 

12GB Bellek ile 512GB dahili depolama

12GB Bellek ile 256GB dahili depolama

“Kullanılabilir depolama kapasitesi önyüklü yazılıma tabidir. Bellek seçeneği pazarlara göre değişebilir.
Pil

 

4,000mAh (tipik) çift batarya
“Tipik değer, IEC 61960 standardı altında test edilen pil örnekleri arasındaki kapasite sapmasını dikkate alarak tahmin edilen ortalama değerdir. Galaxy Z Flip6 için derecelendirilmiş kapasite 3887mAh’dir. Gerçek pil ömrü ağ ortamına, kullanım alışkanlıklarına ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.
Şarj Kablolu Şarj*: 25W Adaptörle yaklaşık 30 dakikada %50 şarj olur** ve 3A USB-C kablosu*** Hızlı Kablosuz Şarj 2.0**** Kablosuz PowerShare*****
*Kablolu şarj QC2.0 ve AFC ile uyumludur.
Galaxy Z Flip6

İç Samsung laboratuvar testlerinden elde edilen sonuçlar, tüm hizmetlerin, özelliklerin ve ekranın kapalı olduğu durumda kalan %0 güce sahipken 25W Seyahat Adaptörü ile yapılmıştır. Gerçek şarj hızı, gerçek kullanım, şarj koşulları ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.

**25W Güç Adaptörü ayrı olarak satılır. Sadece Samsung onaylı şarj cihazları ve kablolarını kullanın.

***Kablosuz şarj, WPC ile uyumludur.

****Kablosuz PowerShare, Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Galaxy Z Fold5, Z Flip5, Galaxy Z Fold4, Z Flip4, S22 Serisi, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, S21 Serisi, Z Fold2, Note20 serisi, S20 Serisi, Z Flip, Note10 Serisi, S10 Serisi, S9 Serisi, S8 Serisi, S7 Serisi, S6 Serisi, Note9, Note8, Note FE, Note5 ve Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch6, Watch6 Classic, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch ve Galaxy Buds gibi giyilebilir ürünlere ve WPC Qi kablosuz şarjı destekleyen diğer marka akıllı telefonlara sınırlıdır. Belirli aksesuarlar, kapaklar veya diğer marka cihazlarla çalışmayabilir. Ağ ortamınıza bağlı olarak arama alma veya veri hizmetlerini etkileyebilir.

Su direnci

 

IP48
Laboratuvar test koşullarına dayanarak, 1.5 metreye kadar derin tatlı suya batırma için 30 dakika boyunca. Plaj veya havuz kullanımı önerilmez. Islak ise kalıntıyı durulayın/kurulayın. Cihazın suya dayanıklılığı kalıcı değildir ve normal aşınma ve yıpranma nedeniyle zamanla azalabilir.
İşletim sistemi Android 14

One UI 6.1.1

Ağ ve Bağlantı

 

5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Bluetooth® v5.3
*Optimal 5G ağ bağlantısı gerektirir, seçili pazarlarda mevcuttur. Mevcudiyet ve detaylar için operatörünüzle iletişime geçin. İndirme ve yayınlama hızları içerik sağlayıcı, sunucu bağlantısı ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.

**LTE modelinin mevcudiyeti pazar ve operatöre göre değişir. Gerçek hız, pazar, operatör ve kullanıcı ortamına bağlı olarak değişebilir.

***Wi-Fi 6E ağı mevcudiyeti pazar, ağ sağlayıcı ve kullanıcı ortamına göre değişebilir. Optimal bağlantı ve Wi-Fi 6E yönlendirici gerektirir.

Sensörler Kapasitif Parmak İzi Sensörü (yan), Hızlanmaölçer, Barometre, Jiroskop sensörü, Manyetometre sensörü, Hall sensörü, Yakınlık sensörü, Işık sensörü
Güvenlik Samsung Knox ile Samsung Knox Vault
SIM kart

 

Bir adet Nano SIM ve Çoklu eSIM
*Nano SIM kart ayrı olarak satılır. Mevcudiyet, pazar ve operatöre bağlı olarak değişebilir.

**eSIM mevcudiyeti yazılım sürümüne, bölgeye ve operatöre göre değişebilir. Cep telefonu ağ planınızın eSIM’i destekleyip desteklemediğini öğrenmek için operatörünüzle iletişime geçin.

Renkler Gümüş, Sarı, Mavi, Mint Yeşili * [Samsung.com Özel] İ Siyah, Beyaz,
*Renklerin mevcudiyeti pazar, bölge veya operatöre göre değişebilir.

**Online özel renkler yalnızca Samsung.com’da mevcuttur.

 

Galaxy Buds3

Galaxy Buds3 Pro

 

Renk

Gümüş, Beyaz

‘Mevcut renkler pazara, operatöre veya perakendeciye göre değişiklik gösterebilir.

Gümüş, Beyaz

‘Mevcut renkler pazara, operatöre veya perakendeciye göre değişiklik gösterebilir.

 

Boyutlar

Kulaklık: 18.1 x 20.4 x 31.9 mm

Şarj Kutusu: 58.9 x 48.7 x 24.4 mm

Kulaklık: 18.1 x 19.8 x 33.2 mm

Şarj Kutusu: 58.9 x 48.7 x 24.4 mm

Ağırlık Kulaklık: 4,7g

Şarj Kutusu: 46,5g

Kulaklık: 5,4 g Şarj Kutusu: 46,5 g *M boyutlu kulaklık ucuyla
Hoparlör 1 Yönlü: 11mm Dinamik Sürücü Geliştirilmiş 2 Yönlü Hoparlör:

10,5 mm Dinamik + 6,1 mm Düzlemsel

Mikrofon 3 Mics + VPU 3 Mics + VPU
 

 

 

Ses kalitesi

UHQ*

24 bit Hi-Fi**

Direct Multi-Channel ile 360 Ses***

**Ultra yüksek kaliteli ses 24 bit/96kHz, One UI 6.1.1 veya daha yeni sürümüyle Galaxy S24 serisi, S23 serisi, Z Fold6, Z Flip6, Z Fold5, Z Flip5 ve Tab S9 serisinde mevcuttur. Gelecekte ek cihazlar desteklenebilir.

**24-bit Hi-Fi ses, OneUI 4.0 veya daha yüksek sürümü ve Galaxy Buds3 gerektirir. 24-bit Hi-Fi ses desteği uygulamaya bağlı olarak değişebilir.

***Direct Multi-Channel, Android One UI sürüm 4.1.1 veya daha sonrasında desteklenmektedir, 360 Ses One UI 3.1 veya daha sonrasında desteklenir

UHQ* 24 bit Hi-Fi** Direct Multi-Channel ile 360 Ses*** *Ultra yüksek kaliteli ses 24 bit/96kHz, One UI 6.1.1 veya daha yeni sürümüyle Galaxy S24 serisi, S23 serisi, Z Fold6, Z Flip6, Z Fold5, Z Flip5 ve Tab S9 serisinde mevcuttur. Gelecekte ek cihazlar desteklenebilir. **24-bit Hi-Fi ses, OneUI 4.0 veya daha yüksek sürümü ve Galaxy Buds3 Pro gerektirir. 24-bit Hi-Fi ses desteği uygulamaya bağlı olarak değişebilir. ***Direct Multi-Channel, Android One UI sürüm 4.1.1 veya daha sonrasında desteklenmektedir, 360 Ses ise One UI 3.1 veya daha sonrasında desteklenir.
 

ANC ve Ortam Sesi

ANC Adaptif Ses Kontrolü ANC *

***Galaxy Buds3 Pro, gürültüyü ve insan seslerini ayırt edebilir. Konuştuğunuzda, geçici olarak Ambiyans moduna geçer ve medya sesini azaltarak kulaklıkları çıkarmadan konuşmaları duymanızı sağlar.

 

 

 

Pil Kapasitesi

Kulaklıklar: 48mAh (tipik) Şarj Kılıfı: 515mAh (tipik)*

Tipik kapasite, IEC 61960-3 standardı altında test edilmiş pil örneklerinin kapasite sapmalarını dikkate alarak tahmin edilen ortalama kapasitedir. Değerlendirilen kapasite 45mAh (kulaklıklar), 500mAh (şarj kılıfı) olarak belirtilmiştir. Gerçek batarya ömrü, ağ ortamı, kullanım alışkanlıkları ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Kulaklıklar: 53mAh (tipik) Şarj Kutusu: 515mAh (tipik)*

Tipik kapasite üçüncü taraf laboratuvar koşullarında test edilmiştir. Tipik kapasite, IEC 61960-3 standardına göre test edilen batarya örnekleri arasındaki kapasite farklılıklarını dikkate alarak tahmin edilen ortalama kapasitedir. Nominal kapasite 50mAh (kulaklıklar), 500mAh (şarj kutusu) olarak belirtilmiştir. Gerçek batarya ömrü, ağ ortamı, kullanım alışkanlıkları ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Müzik zamanı ANC açıkken 5 saate kadar / Toplamda 24 saate kadar (ANC açıkken)

ANC kapalıyken 6 saate kadar / Toplamda 30 saate kadar (ANC kapalıyken)*

Kulaklıklar, ANC açıkken 5 saat çalma süresi sağlar (ANC kapalıyken 6 saat), kutu ve kulaklıklar %100 şarj edildiğinde kutunun pil ömrü 24 saat (ANC kapalıyken 30 saat) sağlar. İç testlere dayanmaktadır. Ses çalma süresi, ANC kapalı olarak, ön üretim Galaxy Buds3’ü yakın zamanda piyasaya sürülen bir Galaxy akıllı telefonla varsayılan ayarlarla eşleştirerek test edilmiştir. Gerçek batarya ömrü kullanım koşullarına, ayarlara, şarj sayısına, Bluetooth sinyal gücüne ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.

ANC açıkken 6 saate kadar / Toplamda 26 saate kadar (ANC açıkken)

ANC kapalıyken 7 saate kadar / Toplamda 30 saate kadar (ANC kapalıyken)*

 

Kulaklıklar, ANC açıkken 6 saat çalma süresi sağlar (ANC kapalıyken 7 saat), kutu ve kulaklıklar %100 şarj edildiğinde kutunun pil ömrü 26 saat (ANC kapalıyken 30 saat) sağlar. İç testlere dayanmaktadır.

Varsayılan ayarlarla, ANC açık olarak yakın zamanda piyasaya sürülen bir Galaxy akıllı telefonla ön üretim Galaxy Buds3 Pro eşleştirilerek test edilen ses çalma süresi. Gerçek batarya ömrü kullanım koşullarına, ayarlara, şarj sayısına, Bluetooth sinyal gücüne ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Varsayılan ayar, Galaxy Buds3’ün ilk piyasaya sürüldüğünde, sadece gücün açık olduğu orijinal ayara atıfta bulunur. Varsayılan ayar, Galaxy Buds3 Pro’nun ilk piyasaya sürüldüğü zamanki, yalnızca güç açıkkenki orijinal ayarını ifade eder.
 

 

 

 

 

Konuşma zamanı

ANC açıkken 3.5 saate kadar / Toplamda 18 saat (ANC açıkken)

ANC kapalıyken 4 saate kadar / Toplamda 20 saat (ANC kapalıyken)*

Kulaklıklar, ANC açıkken 3.5 saat sesli arama süresi sağlar (ANC kapalıyken 4 saat), kutu ve kulaklıklar %100 şarj edildiğinde kutunun pil ömrü 18 saat (ANC kapalıyken 20 saat) sağlar. İç testlere dayanmaktadır. Sesli arama süresi, ANC kapalı olarak, ön üretim Galaxy Buds3’ü yakın zamanda piyasaya sürülen bir Galaxy akıllı telefonla varsayılan ayarlarla eşleştirerek test edilmiştir. Gerçek batarya ömrü kullanım koşullarına, ayarlara, şarj sayısına, Bluetooth sinyal gücüne ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.

ANC açıkken 4.5 saate kadar / Toplamda 20 saat (ANC açıkken)

ANC kapalıyken 5 saate kadar / Toplamda 22 saat (ANC kapalıyken)*

Kulaklıklar, ANC açıkken 4.5 saat sesli arama süresi sağlar (ANC kapalıyken 5 saat), kutu ve kulaklıklar %100 şarj edildiğinde kutunun pil ömrü 20 saat (ANC kapalıyken 22 saat) sağlar. İç testlere dayanmaktadır. Sesli arama süresi, ANC açık olarak, ön üretim Galaxy Buds3 Pro’yu yakın zamanda piyasaya sürülen bir Galaxy akıllı telefonla varsayılan ayarlarla eşleştirerek test edilmiştir. Gerçek batarya ömrü kullanım koşullarına, ayarlara, şarj sayısına, Bluetooth sinyal gücüne ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Bağlantı Bluetooth® 5.4, Otomatik Geçiş Kodeki: SSC (Samsung Seamless Codec) HiFi, SSC UHQ (Samsung’a Özgü) AAC, SBC Bluetooth® 5.4, Otomatik Geçiş Kodeki: SSC (Samsung Seamless Codec) HiFi, SSC UHQ (Samsung’a Özgü) AAC, SBC
Sensör Ses Yakalama Ünitesi (VPU), Zorlama ve Dokunma (Süpürme), SWIR, Hızlanmaölçer, Hall sensörü Ses Yakalama Ünitesi (VPU), Zorlama ve Dokunma (Süpürme), SWIR, Hızlanmaölçer, Hall sensörü
Uyumluluk Android 10 veya daha yeni sürüm, 1.5GB’dan fazla Bellek

*Bazı özellikler Samsung dışı cihazlarda mevcut olmayabilir. Durum, pazar, operatör veya bağlı cihaza göre değişiklik gösterebilir.

Android 10 veya daha yeni sürüm, 1.5GB’dan fazla Bellek

*Bazı özellikler Samsung dışı cihazlarda mevcut olmayabilir. Durum, pazar, operatör veya bağlı cihaza göre değişiklik gösterebilir.

Su direnci IP57*

*yalnızca kulaklıklar

IP57*

**sadece kulaklıklar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ