Türk Telekom Vitamin LGS’yle 30 öğrenci LGS’den tam puan aldı

Türk Telekom Vitamin LGS’yle 30 öğrenci LGS’den tam puan aldı

ABONE OL
16 Temmuz 2024 11:33
Türk Telekom Vitamin LGS’yle 30 öğrenci LGS’den tam puan aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Telekom’un eğitim çözümleri sunan iştiraki Sebit tarafından geliştirilen Vitamin LGS, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında öğrencilere büyük destek sağladı. Bu kapsamlı eğitim programını kullanan 30 öğrenci, 2024 LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğini elde etti. Tercih dönemi olan 28 Haziran – 17 Temmuz tarihlerinde, Vitamin LGS, öğrencilere online bire bir rehberlik hizmeti de sunarak tercih sürecinde yanlarında oldu.

Vitamin LGS, 16 bin yeni nesil soru ve çözüm videosu, dijital sisteme uyumlu 28 soru bankası ve uzmanlarla online bire bir rehberlik görüşmeleri ile öğrencilere destek veriyor. 2025 yılında da 8. sınıf öğrencileri için önemli bir kaynak olmaya devam edecek.

Sebit, 35 yılı aşkın Ar-Ge deneyimiyle geliştirdiği eğitim çözümleri sayesinde milyonlarca öğrenciye destek oluyor. Bu yılki LGS’de tam puan alarak Türkiye birinciliğini elde eden 30 öğrencinin başarısı, Vitamin LGS’nin etkinliğini bir kez daha kanıtladı.

Vitamin LGS ile Performans Takibi

Vitamin LGS, öğrencilerin performansını kesintisiz takip ediyor. Yeni nesil sorular ve çözüm videoları, eksikleri tamamlamaya yönelik etkileşimli konu anlatımları, LGS’ye benzer deneme sınavları ve ders denemeleri sunarak öğrencilerin eksiklerini gidermelerine yardımcı oluyor. Performans takip sistemi, öğrencilerin gelişimini ve eksiklerini raporlayarak, onları cevaplarına göre yönlendiren “Adım Kartları Seti” ile destekliyor. Ayrıca, en çok tercih edilen soru bankalarını tek bir eğitim setinde bir araya getiriyor.

Rehberlik ve Destek Hizmetleri

Vitamin LGS, yapay zeka destekli akıllı yönlendirmeler ile öğrencilerin LGS hazırlık sürecinde ihtiyaç duyduğu analiz etme, kritik düşünme ve problem çözme gibi üst düzey becerileri kazanmalarına yardımcı oluyor. “Bire Bir Rehberlik” uygulaması sayesinde, öğrenciler uzman psikolojik danışmanlar ve psikologlardan online rehberlik hizmeti alabiliyorlar. Bire Bir Rehberlik Paketi’nde, “Sınav Kaygısı Ölçeği” ve “Çalışma Davranışı Ölçeği” gibi testler, öğrencilere ve velilere yönelik eğitimler ve bire bir online görüşmeler bulunuyor. Online görüşmeler, ek paketlerle artırılabiliyor. Ayrıca, tercih döneminde Vitamin LGS rehber öğretmenlerinden bire bir online destek alınabiliyor.

Vitamin LGS, öğrencilerin başarısını artırarak, onların eğitim yolculuğunda en büyük destekçilerinden biri olmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ