CASPER NIRVANA X600 DİZÜSTÜ BİLGİSAYARINA MICROSOFT COPILOT TUŞU EKLENDİ!

Mobilite ve yüksek performansı bir araya getiren Casper Nirvana, yapay zekanın etkin ve verimli kullanımını sağlamak amacıyla Türkiye'de bir ilke imza atıyor. Microsoft iş birliği ile Casper Nirvana X600 dizüstü bilgisayarlara Microsoft Copilot tuşu entegre eden Casper, teknoloji meraklılarına yapay zekanın avantajlarına tek tuşla ulaşma imkanı sunuyor. Günlük yaşamı ve iş süreçlerini kolaylaştıran yapay zeka platformları, teknolojinin gelişimi için büyük avantajlar sağlıyor. Kullanıcıların yaratıcılığını ve verimliliğini artıran yapay zeka, stratejik görevler için daha fazla zaman ayırmalarına olanak tanıyor. Türkiye’nin önde gelen teknoloji markası Casper, Microsoft iş birliği ile Casper Nirvana X600 modeline Microsoft Copilot’u tek dokunuşla aktive edebilen bir tuş ekledi. Türkiye'de ilk kez Casper Nirvana X600'de bulunan bu özellik, kullanıcıların ürün araştırma, karşılaştırma, etkileyici davet yazıları ve sunumlar oluşturma gibi birçok kolaylığa hızlı erişim sağlamasını mümkün kılıyor.

Bilgisayarınızla Konuşun, Microsoft Copilot Görevleri Yerine Getirsin

Microsoft'un yeni platformu Microsoft Copilot, üretken yapay zeka (Generative AI) sayesinde, kullanıcıların doğal dilde sorularını yanıtlayabilen ve görevleri yaratıcı şekilde yerine getirebilen bir araç sunuyor. Microsoft Copilot, dünya genelindeki bilgileri harmanlayarak tutarlı, akıcı ve etkili yanıtlar üretiyor. Bu platform, basit bir taslak veya ipucu ile talepleri yaratıcı ve güncel bilgilerle harmanlayarak sunma imkanı tanıyor.

Alışverişe Çıkmadan Önce Microsoft Copilot’tan Öneri Alın

Casper’ın Microsoft 11 ön yüklü bilgisayarlarında bulunan Microsoft Copilot, ürün araştırma süresini kısaltıyor. Microsoft Copilot, kullanıcıların en iyi ürünü en uygun fiyata bulmasına yardımcı olmak için ihtiyaç duyulan bilgileri birden fazla web sitesinden derliyor. Doğum günü partileri gibi etkinlikler için öneriler sunan bu araç, yaratıcı ve farklı metin önerileri ile kullanıcıların işlerini kolaylaştırıyor.

Microsoft Copilot ile Artık Kişisel bir Asistanınız Var

Casper’ın Microsoft 11 ön yüklü bilgisayarlarında sunulan Microsoft Copilot, dijital bir kişisel asistana sahip olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Microsoft Copilot, kenar çubuğunda bir kez açılarak projelerin hızlı tamamlanmasını, verimli çalışmayı ve yaratıcı fikirler almayı sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar, daha acil ve önemli işler için daha fazla zaman bulabiliyor.

“Modern Teknolojiyi Daha Erişilebilir Kılacak”

Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, Microsoft Copilot tuşunun Türkiye'de ilk kez Casper Nirvana bilgisayarlarda yer almasıyla ilgili şunları söyledi: “Teknolojik gelişimin hız kazandığı bir çağda Casper, kullanıcılarına en yeni ve etkili teknolojik deneyimleri sunma misyonunu sürdürüyor. Microsoft ile iş birliği yaparak Casper Nirvana X600 modelimizde gerçekleştirdiğimiz Microsoft Copilot komut tuşu entegrasyonunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Yeni komut tuşu ile Casper Nirvana X600, yapay zeka ile daha hızlı ve etkileşimli olacak. Kullanıcıların Microsoft Copilot’a daha hızlı ve kolay erişim sağlaması, proaktif ve yaratıcı bir dijital çalışma ortamı sunma adına önemli bir adım. Microsoft Copilot’un sunduğu doğal dilde kullanılabilen teknolojisi, kullanıcılarımızın bilgisayarlarını daha etkin kullanmalarını, yaratıcı ve verimli çözümler üretmelerini sağlayacak. Bu yenilik, yakın zamanda tüm Nirvana bilgisayarlarda da aktif hale gelecek ve Casper kullanıcılarının dijital deneyimini daha erişilebilir kılacak.” Casper Nirvana X600 hakkında daha fazla bilgi almak ve online sipariş vermek için bu linki ziyaret edebilirsiniz.