Samsung, 2024 Serisi Odyssey OLED, Akıllı Monitör ve ViewFinity Modellerini Tanıttı
  • Teknohigh
  • Genel
  • Samsung, 2024 Serisi Odyssey OLED, Akıllı Monitör ve ViewFinity Modellerini Tanıttı

Samsung, 2024 Serisi Odyssey OLED, Akıllı Monitör ve ViewFinity Modellerini Tanıttı

ABONE OL
18 Haziran 2024 22:48
Samsung, 2024 Serisi Odyssey OLED, Akıllı Monitör ve ViewFinity Modellerini Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Samsung, 2024 serisi Odyssey OLED, Akıllı Monitör ve ViewFinity monitörlerini tanıtarak dijital deneyimlerde yeni bir dönemi başlattı. M8 Akıllı Monitör ve Odyssey OLED G8, yapay zeka destekli özellikleriyle gelişmiş eğlence sunarken, ViewFinity serisi iş yerinde verimliliği artırmak için tasarlandı. Odyssey OLED serisinde kullanılan yeni teknoloji, OLED ekranlardaki yanma sorununu çözüyor. Tüm seriler, yenilikçi teknolojiler ve gelişmiş bağlantı özellikleriyle üretkenlik ve oyun deneyimlerini üst seviyeye taşıyor.

Samsung Electronics, 2024 Odyssey OLED oyun monitörü, Akıllı Monitör ve ViewFinity monitör serilerini global olarak tanıttı. Yeni ve güncellenmiş monitörler, kullanıcılara özel deneyimler sunarak beklenenin ötesinde yeniliklerle donatıldı. Odyssey serisindeki OLED G8, yapay zeka özellikleriyle dikkat çekiyor. Gelişmiş eğlence özelliklerine sahip Akıllı Monitör serisinin M8 modeli, izleme deneyimini artırırken ViewFinity serisi, gelişmiş bağlantı özellikleriyle iş ekranlarına yeni bir boyut kazandırıyor.

Samsung Electronics Görsel Ekran İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hoon Chung, “Yeni monitör serilerimiz, dünya çapındaki kullanıcılara zengin seçenekler sunuyor ve her kullanım senaryosunda üstün deneyimler sağlıyor. Samsung, yapay zeka destekli Odyssey OLED oyun monitörleri, Akıllı Monitörler ve çoklu cihaz deneyimleri sunan ViewFinity serileriyle monitör pazarını yeniden tanımlıyor ve kullanıcılarına en yeni teknolojileri sunmaya devam ediyor” dedi.

Odyssey OLED Serisi: Ekran Yanmasını Önleyen Teknoloji

2024 Odyssey OLED modelleri, yeni Odyssey OLED G8 (G80SD) ve Odyssey OLED G6 (G60SD), OLED performansını bir üst seviyeye taşıyor. 32” Odyssey OLED G8, 4K UHD çözünürlüğe, 16:9 en boy oranına, 240Hz yenileme hızına ve 0,03 ms tepki süresine sahip. 27” Odyssey OLED G6 ise QHD çözünürlük, 360Hz yenileme hızı ve 0,03 ms tepki süresi sunuyor. Her iki modelde de ekran yanmasını önleyen Samsung OLED Safeguard+ teknolojisi bulunuyor.

Yeni Odyssey OLED G8, Samsung’un yapay zeka destekli ilk OLED oyun monitörü olarak tanıtıldı. NQ8 AI Gen3 işlemciye sahip bu model, oyun ve eğlence içeriklerinde daha yüksek çözünürlük sağlıyor. Monitör ayrıca, dinamik soğutma sistemi ile ısıyı etkili bir şekilde dağıtarak ekran yanmalarını önlüyor.

M8 Akıllı Monitör: Yapay Zeka ile Üst Düzey Eğlence

Güncellenen Akıllı Monitör serisi, çoklu cihaz deneyimi sunarak üretkenliği artırıyor. M8 (M80D), M7 (M70D) ve M5 (M50D) modelleri, 32 inç 4K UHD ekran ve NQM AI işlemcisi ile geliyor. Yapay zekayla çözünürlük yükseltme özelliği, düşük çözünürlüklü içerikleri 4K’ya yakın değerlere yükseltiyor. M8 modeli, 360 Derece Ses Modu, Dahili SlimFit Kamera ve Galaxy Buds ile eşleşerek sarmalayan bir ses ortamı sunuyor.

Egzersiz Takip Özelliği, Galaxy Watch ile eşleşerek gerçek zamanlı egzersiz verileri sunuyor. Smart TV uygulamaları, zengin video hizmetlerine ve canlı içeriklere erişim imkanı sağlıyor. M7 modeli, 32” ve 43” boyutlarında, M5 modeli ise 27” ve 32” seçenekleriyle satışa sunuluyor.

ViewFinity Serisi: Yaratıcılığı Destekleyen Tasarım

Yaratıcı profesyoneller için optimize edilen ViewFinity serisi, çevre dostu malzemelerle üretilmiş ViewFinity S8 (S80UD ve S80D) ve ViewFinity S6 (S60UD ve S60D) modellerinden oluşuyor. Geri dönüştürülmüş plastik malzemelerle üretilen bu monitörler, kolay kurulum stantları ve canlı ekranları ile dikkat çekiyor. ViewFinity S8, 4K UHD çözünürlük, 60Hz yenileme hızı ve 350 nit parlaklık sunuyor. S60UD modeli, dahili KVM anahtarı ve 90W’a kadar şarj imkanı sağlayan USB-C bağlantı noktası ile geliyor.

Samsung’un 2024 monitör serileri hakkında daha fazla bilgiye www.samsung.com adresinden ulaşılabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ