Vodafone FLEX’ten 21 Haziran’a Özel Kaçırılmayacak Kampanya!
  • Teknohigh
  • Genel
  • Vodafone FLEX’ten 21 Haziran’a Özel Kaçırılmayacak Kampanya!

Vodafone FLEX’ten 21 Haziran’a Özel Kaçırılmayacak Kampanya!

ABONE OL
18 Haziran 2024 22:57
Vodafone FLEX’ten 21 Haziran’a Özel Kaçırılmayacak Kampanya!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vodafone FLEX, bütçe dostu fırsatlar, cazip indirimler ve çeşitli ödeme kolaylıklarıyla kullanıcılarına özel bir kampanya sunuyor. “Uzun Günün Kârı, 5.050 TL’ye Varan İndirimler Vodafone FLEX’te” sloganıyla 21 Haziran’da düzenlenecek bu kampanya, telefon, akıllı saat ve kulaklık kategorilerinde büyük indirimler ve avantajlı tekliflerle dolu olacak.

 Vodafone’dan Bütçe Dostu Kampanya

Türkiye’nin dijitalleşmesine öncülük etme vizyonuyla hareket eden Vodafone, “Seç Seç Al” sloganıyla duyurduğu Vodafone FLEX kapsamında yeni bir kampanya başlatıyor. 10’dan fazla kategoride 1.000’den fazla ürünü içeren Vodafone FLEX, 21 Haziran’a özel fırsatlarla kullanıcılarını karşılıyor. Kampanya, telefonlardan tabletlere, akıllı saatlerden kulaklıklara kadar birçok üründe özel indirimler sunuyor. Belirli ürünler için 12 ayda ödeme avantajı sağlanırken, seçilen ürünler Vodafone mağazalarından, Vodafone Yanımda uygulamasından veya Vodafone Yanımda içindeki akıllı asistan TOBi üzerinden satın alınabiliyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, kampanya hakkında şunları söyledi:

Vodafone FLEX ile müşterilerimize bütçe dostu fırsatlar, indirimler ve çeşitli ödeme kolaylıkları sunuyoruz. Müşterilerimiz, zengin seçenekler arasından aradıkları ürüne kolayca ulaşabiliyor ve kendilerine uygun ödeme yöntemini seçebiliyorlar. 21 Haziran’da, en uzun gün için özel bir indirim kampanyası başlattık. Kampanya kapsamında telefon, tablet, akıllı saat ve kulaklık gibi birçok kategoride özel indirimler sunuyoruz. Vodafone FLEX ile dilediği ürünü seçen müşterilerimiz, kendilerine en uygun ödeme yöntemini seçerek sevdiklerini mutlu edecek ürünleri kolayca satın alabiliyorlar. Herkesi Vodafone FLEX avantajlarından yararlanmaya davet ediyoruz.”

Bir Günlük Büyük İndirim

Vodafone FLEX’in 21 Haziran kampanyasında indirimler sadece bir gün geçerli olacak. Kampanya kapsamında, Realme 12 Lite 6-128GB akıllı telefon 4.908 TL indirimle ve peşin fiyatına 12 ayda ödeme avantajıyla sunulacak. Ürünü aylık 916 TL ödeme ile satın almak mümkün olacak. Ayrıca, Apple Airpods kulaklık 2.820 TL indirimle ve aylık 369 TL ödeme ile, Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43 mm akıllı saat 4.548 TL indirimle ve aylık 569 TL ödeme ile, Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm akıllı saat ise 5.088 TL indirimle ve aylık 639 TL ödeme ile sunulacak. Tüm ürünler için 12 ayda ödeme avantajı sağlanıyor.

10’dan Fazla Kategoride 1.000’den Fazla Ürün

Vodafone FLEX, geniş ve çeşitli ürün portföyüyle Vodafone müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor. “Seç Seç Al” sloganıyla duyurulan Vodafone FLEX, “ürünü seç, ödemeni seç ve kolayca al” prensibine dayanıyor. Vodafone FLEX’te 10’dan fazla kategoride 1.000’den fazla ürün yer alıyor. Müşteriler, geniş seçenekler arasından aradıkları ürünü bulabilir ve kendilerine uygun ödeme yöntemini seçebilirler.

Vodafone FLEX hakkında daha fazla bilgi için: https://www.vodafone.com.tr/faturaya-ek/vodafone-flex

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ