“The Equalizer 3” Temmuz Ayında Tivibu’da

“The Equalizer 3” Temmuz Ayında Tivibu’da

ABONE OL
3 Temmuz 2024 12:16
“The Equalizer 3” Temmuz Ayında Tivibu’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, Temmuz ayında birbirinden özel ve yeni yapımlarla izleyicilerini buluşturmaya devam ediyor. Geniş film arşivine sahip olan platform, bu ay “The Equalizer 3” ve “Gran Turismo” gibi dikkat çekici yapımları sunuyor. Kirala Satın Al Klasöründe yer alan iddialı yapımlar, Temmuz ayında evde sinema keyfi yaşamak isteyen izleyicileri bekliyor.

Bob Marley: One Love ile Müziğin Efsanesi Ekranlarda

Türk Telekom’un Tivibu platformu, Temmuz ayında da sinemaseverleri özel filmlerle buluşturuyor. Kirala Satın Al Klasöründe; başrollerinde Kingsley Ben-Adir ve Lashana Lynch’in yer aldığı “Bob Marley: One Love” filmi izleyicilerle buluşuyor.

2024 yılında vizyona giren bu film, Bob Marley’nin hayatını ve müziğini anlatıyor. Marley’nin yaşamı boyunca karşılaştığı zorlukları ve müziğinin arkasındaki hikayeyi ele alan film, izleyicilere ilham verici bir yaşam öyküsü sunuyor.

“We Grown Now” ile Chicago’nun 90’ları

Bir başka dikkat çeken yapım ise 2023 yapımı “We Grown Now”. Minhal Baig’in yönettiği bu film, 1992 yılında Chicago’da yaşayan iki gencin dostluğunu anlatıyor. Film, Kirala Satın Al Klasöründe izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Kya’nın Şarkı Söylediği Yer

Temmuz ayında klasöre eklenen diğer bir yapım ise “Kya’nın Şarkı Söylediği Yer”. Dram türündeki bu film, çocukken ailesiz kalmasına rağmen kendi başına büyümeyi başaran genç bir kızın, tanıdığı bir erkek tarafından katil zanlısı olarak gösterilmesini ve ardından gelişen olayları konu ediyor.

Tivibu Film Klasöründe Aksiyon ve Dram Bir Arada

Tivibu, aksiyondan maceraya, dramdan komediye birçok farklı türde filmi izleyicileriyle buluşturuyor. Bu ay Film Klasöründe öne çıkan yapımlar arasında 2023 yapımı “The Equalizer 3” filmi yer alıyor. Başrollerinde Denzel Washington, Dakota Fanning ve David Denman’ın bulunduğu bu film, eski hükümet ajanı Robert McCall’un adaleti sağlamak için geçmişinden gelen yeteneklerini kullanmak zorunda kalmasını konu alıyor.

“Gran Turismo” ile Yarış Tutkunlarına Hitap Ediyor

2023 yılının başarılı yapımlarından biri olan “Gran Turismo”, başrollerinde David Harbour, Orlando Bloom ve Archie Madekwe gibi ünlü oyuncuları barındırıyor. Film, profesyonel araba yarışçısı olma hayallerini gerçekleştirmeye çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor.

Diğer Dikkat Çeken Filmler

Temmuz ayında Tivibu Film Klasöründe öne çıkan diğer yapımlar ise “Hayvan Krallığı”, “Cennet Otoyolu”, “Süper Yetenek 3: Büyük Yarış”, “Işık İmparatorluğu” ve “Bak Nasıl da Kaçıyorlar” olarak sıralanıyor.

Cennet Otoyolu: Morgan Freeman ve Juliette Binoche’un başrolünde olduğu bu film, bir kamyon şoförünün erkek kardeşini hapishane çetesinden kurtarmak için yasa dışı kargo taşımasını anlatıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Anna Gutto üstleniyor.

Süper Yetenek 3: Büyük Yarış: Animasyon türündeki bu film, yarışmaya katılan Bodi’nin beklenmedik maceralarını konu ediyor.

Işık İmparatorluğu: Sam Mendes’in yönettiği ve yazdığı bu dram filmi, 1980’lerde İngiltere’nin güney sahilinde geçen bir aşk hikayesine odaklanıyor. Başrollerinde Olivia Colman, Colin Firth ve Toby Jones bulunuyor.

Bak Nasıl da Kaçıyorlar: Gizem, komedi ve suç türündeki bu film, çaresiz bir Hollywood film yapımcısının, popüler bir oyunu filme dönüştürme sürecini anlatıyor. Sam Rockwell, Saoirse Ronan ve Adrien Brody gibi ünlü isimler başrollerde yer alıyor.

Temmuz ayında Tivibu’da izleyicileri bekleyen bu zengin içerik, evde sinema keyfi yaşamak isteyenler için dopdolu bir seçenek sunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ