Huawei Pura 70 Serisi ile Minyatür Dünyanın Gizemlerine Yolculuk
  • Teknohigh
  • Genel
  • Huawei Pura 70 Serisi ile Minyatür Dünyanın Gizemlerine Yolculuk

Huawei Pura 70 Serisi ile Minyatür Dünyanın Gizemlerine Yolculuk

ABONE OL
9 Temmuz 2024 11:25
Huawei Pura 70 Serisi ile Minyatür Dünyanın Gizemlerine Yolculuk
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Yeni HUAWEI Pura 70 Serisi, Ultra Işık Alan Makro Telefoto Kamerası ile akıllı telefon kameralarında devrim yaratıyor.

Olağanüstü Zoom Fotoğrafçılığı

Yıllardır, akıllı telefon kameralarıyla zoom fotoğrafçılığı yapmak zor bir süreçti. Ancak, Huawei’nin geliştirdiği Ultra Işık Alan Makro Telefoto Kamerası sayesinde kullanıcılar, artık üst düzey zoom fotoğrafçılığının keyfini çıkarabilecekler. HUAWEI Pura 70 Pro ve HUAWEI Pura 70 Ultra, uzun mesafeli bir sürgülü zoom ile donatılmış olup, yakın ve uzak mesafelerde ekstra net görüntüler sunuyor. Endüstrinin en büyük periskop telefoto diyafram açıklığı olan F2.1, telefoto görüntü kalitesini ve ışık alımını önemli ölçüde artırıyor.

HUAWEI Pura 70 Ultra, 200x zoom aralığı (0,5x ~ 100x Zoom) ile bu konuda bir adım öne çıkıyor. Bu özellik, kullanıcıların seyahatlerinde şehirlerin modern mimarisi ve sokak altyapılarını detaylıca incelemelerine olanak tanıyor. Ultra Işık Alan Makro Telefoto Kamera, farklı odak uzunluklarındaki görüntü bilgilerini birleştirerek yüksek çözünürlüklü fotoğraflar oluşturmak için yeni bir ‘Görüntüleri Geliştirme’ moduna sahip.

DXOMARK’ın Takdirini Kazandı

Ultra Işık Alan Makro Telefoto Kamera, Zoom özellikleriyle 164 gibi yüksek bir puan alarak DXOMARK’tan büyük övgü aldı. DXOMARK yorumcuları, kameranın makro işlevinin “hoş makro perspektifler ve keskin görüntüler” sunduğunu belirtti. Ayrıca, telefoto zoom ile üretilen yüksek detay seviyesine ve düşük ışık koşullarında bile düşük gürültü seviyelerine dikkat çekildi.

Kusursuz Makro Fotoğrafçılığı

Ultra Işık Alan Makro Telefoto özelliği sayesinde, kullanıcılar 5 cm’ye kadar yakın mesafedeki nesneleri keskin netlikle fotoğraflayabiliyor. Ayrıca, 35x zoom süper makro özelliği ile mikroskobik ayrıntıları net bir şekilde yakalayabiliyor. Örneğin, bir çiçek yaprağındaki karıncanın detaylarını veya metal bir sütundaki pasın dokusunu gözler önüne seriyor.

Ultra Hızlı Anlık Görüntü

HUAWEI Pura 70 Pro ve Ultra’nın Makro Telefoto Kamerası, yüksek hızlı nesneleri uzak mesafelerden fotoğraflamanıza olanak tanıyan Ultra Hızlı Anlık Görüntü özelliğini destekliyor. XD Motion Engine ile bölgesel hareket geri yüklemesi kullanılarak, hareketli nesneler bile yüksek detayda yakalanabiliyor. Örneğin, bir araba yarışını izlerken hızla giden bir arabanın fotoğrafını çekmek mümkün oluyor.

Huawei Pura 70, Pura 70 Pro ve Pura 70 Ultra modelleri sırasıyla 38.999 TL, 47.999 TL ve 67.999 TL fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ