EA SPORTS FC 25’in Kapak Yıldızı Jude Bellingham !

EA SPORTS FC 25’in Kapak Yıldızı Jude Bellingham !

ABONE OL
18 Temmuz 2024 09:56
EA SPORTS FC 25’in Kapak Yıldızı Jude Bellingham !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü futbolcu Jude Bellingham, EA SPORTS FC 25 oyununun hem Standart hem de Ultimate Edition sürümlerinin kapak yıldızı olarak seçildi. Electronic Arts, Real Madrid ve İngiltere’nin süper yıldızı Bellingham’ı bu yılın sonunda dünya çapında piyasaya sürülecek olan EA SPORTS FC 25’in kapak sporcusu olarak tanıttı. Bellingham, EA SPORTS futbol oyunlarında yer alan en genç kapak yıldızı olmasının yanı sıra EA SPORTS FC Mobile için de yeni kapak sporcusu olacak.

Nisan ayında El Clásico’da çekilen EA SPORTS FC 25 Standard Edition kapağı, Jude’un Bernabéu’da kendi seyircisi önünde attığı gol sonrası yaptığı ünlü “Belligol” kutlamasını ölümsüzleştiriyor. Ayrıca, Bellingham’ın Ballon d’Or Féminin ödüllü Aitana Bonmatí ve futbol efsanesi David Beckham ile birlikte yer aldığı EA SPORTS FC 25 Ultimate Edition kapağı, futbolun en büyük isimlerini bir araya getiriyor. Bu özel kapak, Madrid’de çekildi ve Zinedine Zidane ile Gianluigi Buffon gibi isimler de yer aldı. Kapakta UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi, Ballon d’Or, Premier Lig, LALIGA, Liga F, Serie A ve Ligue 1 gibi 17 önemli futbol kupası da bulunuyor.

EA SPORTS FC Marka Başkan Yardımcısı David Jackson, “Jude, kulübü ve ülkesi için gösterdiği performanslar ve futbol taraftarları için yarattığı özel anlarla gerçek bir jenerasyon yeteneği olduğunu kanıtladı,” dedi. “Jude, EA SPORTS FC için mükemmel bir elçi ve geleceğimizle güçlü bir şekilde örtüşüyor. Onu bu yılın EA SPORTS FC kapak yıldızı olarak ağırlamaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

Bellingham, bu sezon Real Madrid’e transferinin ardından büyük bir çıkış yakalayarak kulübüyle UEFA Şampiyonlar Ligi, LALIGA EA SPORTS ve Supercopa de España şampiyonluklarının yanı sıra birçok bireysel ödül kazandı. LALIGA Sezonun Oyuncusu, Laureus Yılın Atılımı ve 21 yaş altı dünyanın en iyi oyuncusuna verilen Altın Çocuk ve Kopa Kupaları bunlar arasında yer alıyor. Ayrıca, bu yaz İngiltere’yi UEFA EURO 2024’te finale taşımaya yardımcı olarak yıldız statüsünü pekiştirdi.

Jude Bellingham, “Çocukken bu oyunu hep kardeşimle oynardım ve bir gün kapakta yer almanın ne kadar inanılmaz olacağını hep düşünmüşümdür,” dedi. “Yıllar boyunca kapakta yer alan pek çok ikonik oyuncu oldu ve 2011’den bu yana bu onura layık görülen en yeni İngiliz oyuncu olduğum için çok mutluyum. Ayrıca Ultimate Edition’ın kapağında Beckham, Bonmatí, Buffon ve Zidane gibi efsanelerle birlikte yer almaktan büyük onur duyuyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ