Anker, IFA 2024’te Teknolojinin Geleceğini Şekillendirecek

Anker, IFA 2024’te Teknolojinin Geleceğini Şekillendirecek

ABONE OL
3 Eylül 2024 14:54
Anker, IFA 2024’te Teknolojinin Geleceğini Şekillendirecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, 6-10 Eylül tarihlerinde Almanya’nın Berlin şehrinde gerçekleşecek olan IFA 2024’te, resmi sponsor olarak en yeni ürünlerini sergileyecek.

Anker, teknoloji dünyasının önde gelen markalarından biri olarak, Almanya’nın Berlin şehrinde gerçekleşecek ve bu yıl 100. kez düzenlenecek IFA 2024’te, Salon 3.2’de 204 ve 205 numaralı stantlarda ziyaretçileri ile buluşacak. Anker, bu prestijli etkinlikte Anker, Anker SOLIX, Soundcore, Nebula ve Eufy gibi geniş marka portföyünden ürünler sergileyecek.

 

IFA 2024’ün resmi sponsorlarından Anker, uluslararası platformda en son teknoloji çözümlerini ve kullanıcı dostu yeniliklerini tanıtma fırsatı yakalayacak. Fuar katılımcıları, Anker’in en yeni ürünlerini ve teknolojik gelişmelerini yakından keşfederek, akıllı yaşam çözümleriyle birebir deneyim yaşayabilecekler. Özellikle enerji çözümleri, akıllı ev cihazları ve mobil aksesuarlar alanındaki Anker yenilikleri, fuarın öne çıkan ürünleri arasında olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ