Samsung’dan Emaar AVM’de yeni Galaxy Z Serisine özel etkinlik
  • Teknohigh
  • Telefon
  • Samsung’dan Emaar AVM’de yeni Galaxy Z Serisine özel etkinlik

Samsung’dan Emaar AVM’de yeni Galaxy Z Serisine özel etkinlik

ABONE OL
29 Ağustos 2024 15:14
Samsung’dan Emaar AVM’de yeni Galaxy Z Serisine özel etkinlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsung, Emaar AVM’de bulunan Samsung Mağazasında 30 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında özel bir etkinlik düzenliyor. Etkinliğe katılan ve Emaar AVM Samsung Mağazası’nı ziyaret edip Galaxy AI özelliklerine sahip yeni Galaxy Z Fold6 veya Galaxy Z Flip6 akıllı telefon alan ziyaretçiler, kılıf ve ikili süper hızlı şarj cihazına ücretsiz sahip olma fırsatını yakalayacak. 

 

Paris’te gerçekleştirilen Unpacked etkinliğiyle tanıtılan, Galaxy AI mobil yapay zeka özellikleri ve katlanabilir form faktörüyle dikkat çeken yeni Galaxy Z Serisi, tüketicilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Lansman dönemi kampanyalarına hız kesmeden devam eden Samsung, bu kez İstanbul Emaar AVM’deki Samsung Mağazası’nda ziyaretçilere özel bir etkinlik düzenliyor.

 

30 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında, Emaar AVM Samsung Mağazasını ziyaret ederek Galaxy Z Fold6 veya Galaxy Z Flip6 modellerinden satın alanlar, Galaxy Z Flip6  satın alınması durumunda tavsiye edilen satış fiyatı 2.199 TL olan Silikon Kılıf ve tavsiye edilen satış fiyatı 2.199 TL olan Duo Wiresless Charger, hediye olarak alınabilecektir. Galaxy Z Fold6 satın alınması durumunda tavsiye edilen satış fiyatı 4999 TL olan Slim S Pen Kılıf ve   tavsiye edilen satış fiyatı  2.199 TL olan Duo Wiresless Charger, hediye olarak alınabilecektir.

 

Yeni Galaxy Z Serisi, yapay zekanın gücüyle birçok alanda kullanıcıların yaşamını kolaylaştıran Galaxy AI dünyasını özgün ve esnek kullanım sunan ekranları ve çoklu pencere özellikleriyle bir adım ileriye taşıyor. 1 Eylül’e kadar sürecek etkinlikte, ziyaretçilere kullanıcıların ekran üzerindeki herhangi bir objeyi bir parmak hareketi ile arama yapmasına olanak sunan Circle to Search, Not Asistanı, Sketch to Image ve Sözlü Çevirmen gibi yaratıcı ve üretken Galaxy AI özelliklerini deneyimleme fırsatı sunuluyor.

 

Kampanya katılmak veya kampanya hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen katılımcılar, İstanbul Emaar AVM Samsung Mağazası’nı ziyaret edebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ